021.230.99.84
O lume exotica fascinanta: Belize

Orientul de azur: Turcia

 
Plateste vacantele in rate cu Daim Tour

Ai gasit o oferta de vacanta irezistibila, dar nu dispui de toata suma? Nici o grija! Daim Tour te ajuta sa-ti platesti vacanta in rate egale, direct prin agentia noastra, fara intermediari si fara dobanda sau alte costuri suplimentare.

In cazul in care vei opta pentru acest sistem de plata, trebuie sa ai in vedere urmatoarele:

  • Sistemul de plata in rate este valabil pentru confirmarea vacantei cu minim 30 de zile inainte de data plecarii in calatorie.
  • Vei semna un contract de prestari servicii cu agentia noastra, in care se vor preciza exact valoarea ratelor si termenele de plata.
  • Tariful va fi achitat in rate egale, la intervale regulate de timp, stabilite in functie de data primei rate.
  • Ultima rata va fi platita cu cel putin 10 de zile inainte de data plecarii in calatorie.
  • In cazul in care vei renunta la contractul cu Daim Tour dupa achitarea uneia sau mai multor rate, se vor percepe penalitati, stabilite in functie de destinatie inca de la data semnarii contractului.
  • Toate documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion etc.) iti vor fi inmanate numai dupa achitarea integrala a contravalorii pachetului de servicii turistice.

SC.DATIB CONCEPT SRL  este o societate romaneasca cu sediul social in Bucuresti, strada Intrarea Bitolia, Nr.32, Sector 1, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J40/8453/30.07.2009, avand cod unic de inregistrare RO 25835163, titulara a Licentei de turism nr. 5520, pentru Agentie de Turism tour operatoare.

Pentru orice intrebari sau nelamuriri cu privire la termeni si conditii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon +4021.230.99.84 sau la adresa de e-mail office@daimtour.ro.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare a aite-ului, care stabilesc regulile prin care orice persoana poate accesa si/sau utiliza informatiile de pe www.daimtour.ro.

Va multumim si va asteptam cu drag!

 
multimedia
Top 5 plaje de vis in 2011
 
newsletter