021.230.99.84
 
newsletter
share tweet    e-mail print
Close
 

Cu standarde ridicate in chirurgia cosmetica, dar si preturi scazute, tara piramidelor a devenit o destinatie medicala avantajoasa si un loc ideal pentru a combina tratamentul medical cu o experienta culturala sau o vacanta la malul marii.

Egiptul se lauda cu un climat si un mediu inconjurator cu efecte terapeutice; de la vremea calda, uscata la izvoarele de apa minerala, bogate in sulf, la nisipurile vindecatoare de la Safga. Tara este de asemenea bogata in ce priveste varietatea de statiuni de tratament si spa-uri la dispozitia turistilor.

Din ce in ce mai multi vizitatori din Europa si Statele Unite vin in Egipt pentru interventii medicale, mai ales in domeniul chirurgiei plastice. Unul dintre motivele pentru cresterea popularitatii Egiptului este combinatia dintre multele obiective recreationale, culturale si arheologice oferite si tratamentele disponibile, de o inalta calitate si la preturi extrem de convenabile. De fapt, preturile de aici sunt cu 10 pana la 25% mai mici decat cele aferente acelorasi interventii in SUA sau Marea Britanie, de exemplu.

260 de dolari pentru o liposuctie

Pentru a da un exemplu de cum puteti economisi bani apeland la serviciile medicale egiptene, o liposuctie de pe coapse costa cam 260 de dolari aici, in timp ce in SUA, operatia poate sa ajunga pana la 2.000 de dolari, iar in Marea Britanie chiar pana la 3.000 de dolari.

Per ansamblu, preturile pentru interventii de chirurgie plastica si cosmetica in Egipt sunt cu 60 pana la 70% mai mici decat in majoritatea tarilor vestice.

Accesul la obiectivele culturale cele mai vizitate din Egipt se poate dovedi dificil in perioada de recuperare dupa o operatie, asa ca mai bine le vizitati inainte.

Totusi, Egiptul ofera mai multe optiuni de cazare de lux, in liniste si confort, pentru cei care trebuie sa-si revina dupa interventii chirurgicale, unele dintre aceste locuri fiind amplasate in statiunile de la Marea Rosie.

În general, costul unei vizite mai lungi tinde sa ramana destul de scazut, pacienții putand opta fara probleme pentru inchirierea unei vile de lux de pe coasta, timp de cateva luni.

Mai multe statiuni au fost construite in apropierea centrelor de tratament, oferind vizitatorilor straini servicii de cea mai inalta calitate. Unele ofera terapie medicala de sprijin si tratamente medicale care pot fi combinate cu turnee culturale si arheologice. Toate aceste beneficii, in combinatie cu climatul placut pe tot parcursul anului, fac din Egipt un loc ideal pentru a obtine ce este mai bun in turism, tratament si relaxare post-operatorie, plus rasfat.

Pentru informatii detaliate privind tratamente medicale personalizate, contacteaza expertii Daim Tour in turism medical.

 

Pentru mai multe detalii si rezervari, suna acum la:
021.230.99.84