021.230.99.84
 
newsletter
share tweet    e-mail print
Close
 

In timp ce unele tari isi atrag clientii cu preturile scazute, Singapore este atractiv prin unitatile sale medicale de prima clasa, personalul care vorbeste fluent limba engleza si infrastructura familiara celor din vest.

Singapore este un stat care isi merita reputatia de curatenie, ordine si standarde ultra-inalte in ce priveste sistemul medical privat. Nefiind, in nici un caz, la fel de ieftin ca in India sau Thailanda, in Singapore personalul medical vorbeste engleza la perfectie, iar infrastructura sistemului este asemanatoare celei din tarile vestice.

Deoarece preturile din Singapore raman totusi cam la jumatate din cele practicate de clinici din SUA si Europa de Vest, pentru aceleasi interventii, este de inteles de ce aproximativ 200.000 de vizitatori vin aici in fiecare an pentru tratamente medicale, cosmetice si stomatologice. Cei care planuiesc sa calatoreasca la Singapore atat ca turisti medicali cat si ca simpli vizitatori vor descoperi o tara fascinanta, cu servicii moderne, plaje minunate, mancare grozava si o cultura bogata si eclectica.

Chirurgie cosmetica

In Singapore sunt nenumarate clinici si spitale care ofera servicii de chirurgie cosmetica. Exista clinici cu tratament laser pentru indepartarea firelor de par si a problemelor de piele, dar si o clinica specializata in chirurgie pe san. Intreaga gama de interventii de chirurgie cosmetica este disponibila, rinoplastia, liposuctia si operatiile de marire a sanilor fiind printre cele mai populare in randul turistilor medicali.

Turism stomatologic

Singapore are foarte multe clinici dentare de calitate, care ofera servicii complete, de la controale de rutina si albirea dintilor pana la operatii mai complexe, cum ar fi implanturile. Tratamentul stomatologic in Singapore este mai scump decat in Thailanda sau India, dar totusi mult mai ieftin decat in vest.

Medicina alternativa

In Singapore traieste o numeroasa comunitate chineza; astfel, exista foarte multe clinici de medicina alternativa, care ofera tratamente traditionale chineze pentru tot felul de boli. Medicamentele pe baza de plante si tratamentele cu acupunctura sunt foarte populare, atat printre localnici cat si printre vizitatori. La fel de apreciate sunt si tratamentele preventive, bazate pe stimularea organismului, detoxifiere si relaxare, tehnici care impiedica aparitia unor maladii grave precum cancerul.

Centre de sanatate

Ca orice alt mare oras, Singapore este plin de centre de sanatate, centre de reabilitare, detoxifiere si spa-uri, unde clientii beneficiaza de tratamente specifice pe loc. Alte centre au si servicii hoteliere, asa ca va puteti bucura de o adevarata vacanta la spa. Printre tratamentele cele mai populare se numara Thai, aromaterapia, masajul cu pietre fierbinti si hidroterapia, programele de detoxifiere, recuperare si reabilitare.

Pentru informatii detaliate privind tratamente medicale personalizate, contacteaza expertii Daim Tour in turism medical.

Pentru mai multe detalii si rezervari, suna acum la:
021.230.99.84