021.230.99.84
 
newsletter
share tweet    e-mail print
Close
 

Desi se axeaza in special pe chirurgia cardiovasculara, aceasta tara eclectica atrage multi pacienti si cu ofertele sale in materie de tratamente spa ayurvedice, si ingrijire dentara de calitate.

Cele mai importante spitale private din India sunt dotate cu echipamente performante. In ciuda faptului ca tara are reputatia de a fi saraca si cu un nivel inferior de igiena, faptul ca aceste unitati medicale ofera un raport bun calitate-pret atrage mii de pacienti in fiecare an. Pe langa tratamentele de care beneficiaza, multi pacienti aleg sa stea intr-un ashram, unde invata cum sa mediteze si sa practice yoga de la adevarati experti in aceste vechi traditii.

Costurile medicale pentru interventii chirurgicale si tratament in India sunt printre cele mai bune din lume, tarifele fiind cuprinse intre o treime si 10% din acelea practicate pentru aceleasi interventii in Statele Unite, de exemplu. Multi dintre medicii de aici au practicat in strainatate iar spitalele care atrag pacienti straini nu sunt cu nimic mai prejos decat cele din vest, intregul personal vorbind engleza la perfectie. Mai mult, India are si multe oferte atragatoare pentru perioada de recuperare, preturile de cazare fiind in general scazute. Industria medicala si a sanatatii de aici este vasta si beneficiaza de o infrastructura dezvoltata, mai ales in orasele mari cum ar fi Chennai, unde locuiesc clasele instarite.

Printre cele mai cautate interventii se numara chirurgia cardiovasculara, implanturile de proteze de sold si chirurgia oculara cu laser.

Chirurgie cosmetica

India ofera o gama larga de interventii de chirurgie cosmetica, atragand pacientii straini cu tratamente avantajoase. In Mumbai se gaseste cel mai mare numar de specialisti in chirurgie plastica, fiind o destinatie populara pentru cei care doresc sa iși schimbe felul in care arata. India este recunoscuta in domeniul chirurgiei plastice pentru rezultatele excelente oferite la preturi avatajoase.

Turism stomatologic

India este o destinatie populara pentru interventii stomatologice. Tratamentul dentar in India costa in general cam o treime din cat costa in SUA, pacientii avand posibilitatea sa economiseasca cu pana la 80% din costurile unei interventii de rutina, cum ar fi albirea dintilor cu ajutorul tehnologiei laser. Tratamentul de inalta calitate si tehnologia avansata de care dispune fac din India un competitor puternic impotriva Thailandei in domeniul ingrijirii dentare.

 Medicina alternativa

India este de asemenea cunoscuta pentru ashram-urile si centrele de meditatie care ofera tot felul de activitati „new age” si practici vechi cum ar fi yoga, meditatia, tratamentele ayurvedice si multe altele. Multe dintre aceste practici provin din India, astfel incat experti adevarați in domeniu pot fi gasiti mult mai usor aici decat in alte tari.

Puncte minus:

Desi India are o bogata mostenire culturala care atrage turisti, nu este practic sa vizitati astfel de obiective atunci cand sunteti in perioada de recuperare. Daca va veti aventura in afara spatiului steril dintr-un spital, veti fi expusi la bacterii care va pot da peste cap digestia sau chiar mai rau. In India este extrem de cald in timpul verii, temperaturile ajungand uneori pana la 40°C. In perioada musonilor, bolile transmise prin intermediul apei devin o adevarata problema, asa ca este esential sa alegeti perioada potrivita pentru o calatorie in India.

Pentru informatii detaliate privind tratamente medicale personalizate, contacteaza expertii Daim Tour in turism medical.

Pentru mai multe detalii si rezervari, suna acum la:
021.230.99.84