021.230.99.84
 
newsletter
share tweet    e-mail print
Close
 

Orice calatorie in Asia este ca parcurgerea unui drum initiatic. In Bangkok va veti pierde prin labirintul de stradute, in Cambodgia templele de la Angkor va vor dezvalui ritualurile budiste, iar in Vietnam o croaziera pe rau, in Hoi An, va compune un album de imagini pitoresti ale vietii de zi cu z

Zilele 1-3: Bangkok, Thailanda

Veti ateriza in Bangkok, capitala Thailandei, denumita si “Orasul ingerilor”. Este un mix fascinant de nou si vechi – de la centrul de business, impanzit de zgarie-nori si mall-uri luxoase, pana la stradutele cochete din Khaosan, pline de magazine de suveniruri, realizate manual de mestesugari locali. Ghizii Daim Tour va vor conduce la Grand Palace, exemplul cel mai bun de curte veche siameza. Nu mai putin de 100 de cladiri colorate, bogat ornamentate cu mozaicuri stralucitoare compun acest palat. Tot aici se gaseste si templul Wat Phra Kaew, de secol XVIII, care adaposteste statuia din smarald a lui Buddha (Emerald Buddha).

Zilele 4-5: Siem Reap, Cambodgia

Veti lua avionul si veti ajunge in cochetul orasel Siem Reap, unde ghizii nostril va vor conduce la hotel. Veti explora magnificul complex de temple de la Angkor Wat, supranumit “Cea de-a opta minune a lumii”, centrul faimosului imperiu Khmer, unul dintre cele mai importante imperii din Asia de Sud Est.  De la Angkor Wat, regii Khmeri au condus un imperiu vast, ce cuprindea parti sau chiar teritoriile intregi ale urmatoarelor tari de astazi: Laos, Thailanda, Vietnam, Myanmar si Malaezia.

Zilele 6-7: Ho Chi Minh City, Vietnam

Veti ateriza dimineata in cel mai mare oras al Vietnamului, cunoscut inainte sub numele de Saigon. Ho Chi Minh, spre deosebire de ambianta traditionala din Hanoi, capitala tarii, este un oras vibrant si plin de culoare. Veti vizita Thien Hau Pagoda, cel mai important templu budist din oras; apoi veti hoinari pe strazile din Cholon, micul Chinatown al orasulu, unde va veti delecta cu nenumarate feluri de mancare din diferite zone ale Chinei, magazine colorate si case traditionale, mai vechi sau mai noi. La mai putin de o ora de Ho Chi Minh se afla tunelele Cu Chi, care acopereau o suprafata de peste 200 de km; aici se ascundeau vietnamezii in timpul razboiului cu americanii chiar pentru saptamani intregi. Majoritatea au fost distruse in timpul razboiului, dar cateva au fost refacute pentru turisti.

Zilele 8–10: Danang si Hoi An

Va veti relaxa pe coasta Marii Chinei de Sud, in Danang. Foarte aproape se afla Hoi An, un orasel pitoresc, plin de istorie, ale carui cladiri au reusit sa scape razboaielor. Hoi An atrage o multime de turisti pentru arhitectura sa, galeriile de arta  si magazinele cu produse de artizanat. Centrul vechi al orasului face parte, din 1999, din Patrimoniul Mondial UNESCO.

Zilele 10-11: Hanoi

Capitala Vietnamului aminteste de perioada coloniala. Cladiri in stil frantuzesc, bulevarde ample, case si temple chinezesti, dar si cafenele sic, foarte moderne, care dau orasului un aer european, fac din Hanoi o atractie turistica. Orasul mai este faimos si pentru spectacolele de roi nuoc, un spectacol traditional cu papusi care danseaza pe apa. Alte puncte de interes pe care le veti vizita: casa lui Ho Chi Minh, templul Quan Thanh, Muzeul National de Arta.

Ziua 12: Transfer la aeroport pentru zborul spre casa.

Cazare 

Bangkok: JW Marriott Hotel – 5 stele

Pret: de la 130 euro/noapte

Siem Reap: Raffles Grand Hotel D’Angkor – 5 stele

Pret: de la 170 euro/noapte

Ho Chi Minh: Park Hyatt Saigon – 5 stele

Pret: de la 170 euro/noapte

Danang: The Nam Hai – 5 stele

Pret: de la 345 euro/noapte

Hanoi: Sofitel Legend Metropole Hanoi – 5 stele

Pret: de la 133 euro/noapte

Aceasta este o propunere de itinerariu, care poate fi modificata în funcţie de preferinţele personale. Contacteaza agentii Daim Tour pentru detalii privind personalizarea vacantei tale!

 

 

 

Pentru mai multe detalii si rezervari, suna acum la:
021.230.99.84