021.230.99.84
 
newsletter
share tweet    e-mail print
Close
 

Te invitam in inima Marii Bariere de Coral, la Lizzard Island, sa explorezi misterele celui mai mare organism viu din lume.Indrazneste o vacanta aventuroasa, cu scufundari, snorkeling si deep fishing!

Marea Bariera de Corali este un taram magnific gratie spectacolului subacvatic la care participa peste 400 de specii de corali si 1.500 de specii de vietati marine. Lizzard Island este destinatia ideala pentru a descoperi si observa pestele-clovn, pisicile de mare si formele arhitecturale ale coralilor.

Iti poti incepe aventura cu o excursie de o zi in Cod Hole, cel mai renumit loc de scufundari din lume, pentru a face cunostinta cu impresionantul cod cartofor, un peste imens care poate ajunge la o lungime de 2 metri si o greutate de 110 kilograme. Poti opta si pentru excursii de o jumatate de zi, explorand fie insulele continentale cu recifurile lor franjurate, fie recifurile cele izolate formate doar din corali.

Pentru cei mai experimentati dintre dumneavoastra, recomandam o experienta inedita si imposibil de uitat: diving nocturn, pentru a observa fabuloasele vietati care anima oceanul pe timpul noptii.

Lizzard Island este destinatia potrivita si pentru diverii incepatori gratie cursului Discover Scuba Diving, care va pune la dispozitie intreg echipamentul necesar, lectii teoretice si o scufundare supravegheata de un instructor calificat.

Snorkeling-ul este o alta activitate de care merita sa te bucuri in aceasta locatie superba. Poti lua lectii de snorkeling o data la doua zile, dupa-amiaza, iar apoi un ghid iti va oferi un tur al recifului chiar in fata Clubului de Plaja al Anchor Bay. La Sunset Beach si Watson Bay snorkeling-ul este activitatea ideala pentru a observa molustele-gigant.

Lizzard Island este locatia perfecta si pentru pasionatii sporturilor acvatice, printre care kitediving, windsurfing, waterskiing, game-fishing sau plimbari cu barca cu fundul de sticla.

Resortul Lizzard Island – Great Barrier Reef are toate facilitatile unui hotel de cinci stele, desi este inconjurat de minunatiile naturale ale insulei. Restaurantul Osprey va ofera preparate din bucataria australiana, asiatica si europeana, dar mai ales specialitati marine locale. Fara costuri suplimentare, puteti sa va bucurati de un picnic pe plaja, de un joc de tenis cu echipament furnizat de resort sau puteti explora toate cele 24 de plaje cu barcuta cu motor. Resortul dispune si de un spa de lux, Azure Spa, care combina tehnicile aborigene de tratament si relaxare cu aromoterapia.

 

 

 

 

 

 

Pentru mai multe detalii si rezervari, suna acum la:
021.230.99.84