021.230.99.84
 
newsletter
share tweet    e-mail print
Close
 

In 2011, Daim Tour va pune la dispozitie zeci de vase hotel si charter pentru itinerarii relaxante prin Anglia, Scotia, Irlanda, Franta, Olanda, Belgia, Germania, Austria si Ungaria.

Croazierele pe rau si canal sunt foarte valoroase pe piata turistica europeana din prezent. Preturile includ tot ce aveti nevoie ca sa beneficiati de o vacanta completa, de la cazare la trei mese delicioase pe zi plus vin. Chiar si vizitele cu ghid, biletele de intrare la diverse obiective turistice, transportul si bauturile la bar sunt incluse in pret, in cazul celor mai multe croaziere. Doar activitatile optionale (cum ar fi plimbari cu balonul) si bacsisurile, care sunt lasate la latitudinea dumneavoastra, sunt excluse din pretul croazierei.

Plimbati-va pe tarm pentru a va cunoaste destinatia, cu ajutorul unui ghid, sau relaxati-va pe punte, admirand frumosul peisaj de tara. Apoi, savurati mesele delicioase preparate de maestrul bucatar de la bord.

Croaziere pe rau vs. canal

Apele interioare ale continentului european, care nu mai sunt principalul drum de transport comercial, au fost readuse la viata pentru calatori in cautare de placere, oferind o atmosfera relaxanta in care va puteti familiariza cu istoria si cultura locala. Unele ape sunt ecosisteme unice de sine statatoare iar unele includ realizari arhitecturale demne de a fi parte din patrimoniul UNESCO.

Croazierele pe canal au loc in general in zonele rurale, departe de orice oras mai mare. Numarul de kilometri parcurs intr-o croaziera pe canal este relativ redus, cu dese oportunitati de a lua parte la diverse activitati pe mal, cum ar fi plimbari pe jos sau cu bicicleta, dar puteti mereu si sa hoinariti singuri prin sate.

Croazierele pe rau acopera distante mai mari mult mai repede. Ofera, de asemenea, o atmosfera relaxata la bord, dar cu un itinerar mult mai consistent, care cuprinde excursii prin diverse locuri din orase si state, cum ar fi crame, castele si muzee.

Experienta croazierelor pe slep

Raurile si canalele conecteaza orasele si satele din Europa de Vest, alunecand intre metropole debordand de viata si energie si catune demodate dar fermecatoare. Peste tot, veti putea admira peisaje linistite dar a caror frumusete va va taia respiratia. Urmati firul acestor ape, la bordul unui slep confortabil sau al unui vas de croaziera de rau si faceti cunostinta cu o parte mai calma si mai relaxata a Europei, calatorind in pas de vacanta si bucurandu-va de servicii personale grijulii.

Fiecare slep este decorat in stil propriu, cu interioare in stil rustic francez sau in stil de conac englezesc. Mesele sunt incluse, si puteti savura preparate delicioase realizate de bucatarii de la bord, intr-un decor imbietor.

Alegeti un vas hotel pentru a va alatura altor calatori cu aceleasi teluri ca ale dumneavoastra sau optati pentru un tur privat, cu familia si prietenii. Mai mult, puteti alege si croaziere tematice – excursii personalizate pentru a satisface interesele dumneavoastra si ale celor care va insotesc. Aveti in continuare cateva sugestii:

Croaziera pasionatilor de vin. Sofisticatul slep charter Amaryllis ofera doua croaziere hotel in luna iulie si unica ocazie de a gusta din toate cele 33 de soiuri de vin Grand Cru din Burgundia. Reprezentand chiar inima si sufletul acestei regiuni, printre renumitele varietati de vin pe care le veti gusta se numara Bonne Mares, Montrachet si Romanée Conti.

Croaziera culinara.Daca sunteti pasionati de gastronomie, atunci o croaziera de lux la bordul lui Alouette, in sudul Frantei, este ceea ce aveti nevoie. Calatoriti pe minunatul Canal du Midi, bucurandu-va de lectii practice de gatit in bucataria slepului, utilata modern. Insotiti maestrul bucatar la cumparaturi in piete, pentru a alege cele mai proaspete ingrediente, dupa care savurati delicioasele rezultate ale muncii dumneavoastra, incluzand delicatese precum costita de miel cu vin rosu si tarhon sau tarta de lamai cu sos caramel.

Croaziera culturala in Londra. Fanii dramaturgiei se pot rasfata cu o croaziera „Magna Carta” a teatrelor din celebrul West End londonez, pe raul Tamisa. Alegeti popularul tur al culiselor Teatrului Regal Drury Lane, urmat de prima dumneavoastra productie in cartierul West End. Savurati deliciosul somon afumat servit la un picnic cu sampanie si faceti un tur al Teatrului Globe, o copie fidela a teatrului original unde Shakespeare isi punea piesele in scena, in centrul Londrei.

Pentru mai multe detalii si rezervari, suna acum la:
021.230.99.84