021.230.99.84
 
newsletter
share tweet    e-mail print
Close
 

Gandul unei vacante clasice nu va mai tenteaza si in acest an? Este timpul sa va imbarcati la bordul unei nave luxose de croaziera, pentru a va bucura de un voiaj magnific pe Mediterana sau Marea Nordului. Daim Tour este alaturi de dumneavoastra in alegerea itinerariului, a navei si a pachetelor de

Sea Cloud

Inca de cand a fost construit ca yacht privat în Kiel, Germania, în 1931, eleganta înfatisare si interioarele magnifice ale navei Sea Cloud au inspirat veneratie si respect. Sea Cloud nu mai este doar yachtul unei mostenitoare bogate, ci a renascut ca super-vas de croaziera.

Sea Cloud poate gazdui 64 de pasageri si 60 de membri ai echipajului în voiajul sau pe Mediterana. In zilele noastre, vasul personifica luxul si extravaganta proprietarei initiale, Marjorie Post, în cele 32 de cabine spatioase si stilate, care includ mobilier de baie auriu, marmura Carrara, lemn finisat, alama solida si mobila antica.

In timpul zilei, puteti sa profitati de echipamentul de snorkeling si windsurfing pus la dispozitie pe vasul de croaziera.

Noaptea, bucurati-va de preparatele culinare de top, realizate de maestri bucatari de la restaurante renumite. Relaxati-va cu o bautura gustoasa înainte de culcare, în Barul Lido, si respirati aerul proaspat de mare, admirand peisajul mirific.

Sea Cloud II

Ca nici un alt vapor, Sea Cloud II evoca romantismul trecutului pe drumul sau în apele Europei de nord si ale Mediteranei. Panzele sale, avand în total aproape 3000 de metri patrati, manevrabile manual, aduc aminte de sarmul navelor cu vele din trecut, dar la cele mai înalte standarde de siguranta si confortul luxos al vaselor de croaziera moderne.

Sea Cloud II poate gazdui pana la 94 de pasageri în 47 de cabine elegante. Pe cele patru punti se gaseste o gama variata de cabine si utilitati. Restaurantul serveste preparate inventive, într-o atmosfera relaxata în care dumneavoastra stabiliti unde si cu cine veti lua masa.

Pe Puntea Lido, oaspetii se pot relaxa în lounge, pot sa ia parte la prezentari si prelegeri, sa asculte un concert de pian sau sa serveasca o gustare. Vasul mai ofera si un mic butic, o biblioteca, un centru de fitness cu sauna si o unitate medicala.

Pentru navigatorii cu spirit de aventura, Sea Cloud II ofera echipament de snorkeling, ski pe apa si windsurfing.

Contacteaza agentii Daim Tour pentru detalii privind lista completa a navelor si itinerariilor.

Pentru mai multe detalii si rezervari, suna acum la:
021.230.99.84