021.230.99.84
 
share tweet    e-mail print
Close
 

Descopera regiunile pitoresti din nord-vestul Italiei: incepeti cu Lacul Como si inelul de munti din jurul lui, continuati cu satele de pescari de langa Genova, ferm ancorate in traditie si obiceiuri vechi, si finalizati itinerariul cu stancile abrupte din CinqueTerre.

Excursie cu vaporasul pe Lacul Como

Veti fi cazati pe malul Lacului Como, de origine glaciara, care este unul dintre cele patru mari lacuri din regiunea Lombardia. Are o suprafata de 146 km patrati si o adancime de 400 m, fiind al treilea ca marime din Italia si unul dintre cele mai adanci din Europa. Lacul Como este remarcabil pentru minunatul peisaj de coasta, presarata cu palate si vile de lux, unele datand din secolul al XVIII-lea cand multi aristocrati din Lombardia si-au ridicat resedinte de vacanta in aceasta zona. Cateva scene din filmul Star Wars au fost filmate aici.Veti explora imprejurimile cu un vaporas si va veti opri la Villa del Balbianello, construita in 1787.

Regiunea Piemonte

Este inconjurata pe trei laturi de Muntii Alpi, iar peisajul este magnific. Torino este un oras fermecator, iar anul acesta se sarbatoresc 150 de ani de cand este capitala regiunii Piemonte. Daim Tour te va conduce catre cele mai cochete zone, dar va veti opri si in Genova, iar traseul va continua catre satele de pescari Bogliasco, Recco si Camogli.

Cinque Terre – stanci, mare si sate pitoresti

Lasati-va purtati intr-o calatorie de o frumusete uimitoare in Cinque Terre (se traduce ad literam prin “Cinci Pamanturi” si cuprinde cinci sate pescaresti mici: Monte Rosso, Vernazza, Corniglia, Rio Maggiore si Manarola), de-a lungul Mediteranei, in regiunea Liguria. Casele in culori pastelate sunt construite pe stanci si ofera panorame fantastice asupra marii. Veti face o incursiune culturala in gastronomia locala, stilul de viata si arhitectura traditionale. Regiunea face parte din patrimoniul mondial UNESCO din anul 1997.

Cazare

Clarion Collection Hotel griso Lecco – 4 stele, Lacul Como

Pret: de la 140 euro/noapte

AC Torino – 5 stele, Torino

Pret: de la 102 euro/noapte

Aceasta este o propunere de itinerariu, care poate fi modificata in functie de preferintele personale. Contacteaza agentii Daim Tour pentru detalii privind personalizarea vacantei tale!

 

Pentru mai multe detalii si rezervari, suna acum la:
021.230.99.84