021.230.99.84
 
share tweet    e-mail print
Close
 

Puneti-va la incercare spiritul de aventura si porniti intr-o calatorie spectaculoasa in estul Africii! Veti trai senzatii tari si va veti intoarce acasa cu amintiri unice. Veti admira girafe Rothschild, cimpanzei si rinoceri negri, iar copiii vor invata arta tirului cu arcul chiar de la un Maasai.

E timpul sa petreceti o vacanta pe cinste cu intreaga familie! Daim Tour va pregateste calatoria ideala - hoteluri de cinci stele, cu facilitati pentru copii si varietate culinara, un itinerariu care sa minimalizeze impachetatul si despachetatul bagajelor si un timing perfect, pentru ca excursia este programata in timpul vacantei scolare a celor mici.

Aventura incepe in Nairobi, capitala Kenyei

Giraffe Centereste locul unde veti putea admira gratia girafelor Rothschild, o specie pe cale de disparitie. Sunt atat de prietenoase, incat le veti putea hrani chiar dumneavoastra! In program urmeaza o vizita la Orfelinatul de Elefanti Daphne Sheldrick, unde vei face cunostinta cu cei mai mici elefanti si veti fi uimiti de abilitatile lor.

Cazare – Nairobi Serena Hotel

Pret: de la 290 euro/noapte.

Sa pornim in safari!

Rezervatia Sweetwaters, din zona protejata Ol Pejeta, exact la poalele Muntilor Kenyei este prima oprire. Aici este casa celor mai protejate animale ale Africii: rinocerii negri si cimpanzeii, specii pe cale de disparitie. Dar cat de aventurosi sunteti? Alegeti un safari jeep sau o porniti la pas, insotiti de cei mai experimentati si vigilenti ghizi locali? Va recomandam sa nu ratati night safari-ul, pentru ca la lumina lunii zgomotele se intetesc in salbaticie, simturile se acutizeaza, iar nivelul adrenalinei creste.

Cazare o noapte: Sweetwaters Tented Camp

Pret: de la 150 euro/noapte

Se ajunge cu transport terestru.

Rezervatia Samburu – se afla pe malul raului Uaso Nyiro,sursa de viata a acestei rezervatii, unde animalele acestei zone vin sa-si potoleasca setea: girafe, caprioare, strutul somalez, zebra Grevy si antilopa cu coarne. Puteti face trekking pentru a vedea diverse animale, copiii pot sa prinda fluturi, sa joace fotbal, volei, sa inoate sau sa picteze si sa desenze. Veti intalni si tribul Samburu si veti face cunostinta cu stilul de viata al acestei populatii nomade.

Cazare doua nopti: Samburu Intrepids Club

Se ajunge cu transport terestru.

Rezervatia Masai Mara – 1510 de km2 de savana

Marea rezervatie Masai Mara isi trage numele de la cel al triburilor Maasai, ale caror robe rosii contrasteaza cu nuantele savanei, de o liniste tulburata doar de zgometele facute de animale care salasuiesc aici. Rezervatia, un adevarat sanctuar al celor mai variate animale salbatice, face parte din traseul Marii Migratii a animalelor, care are loc in fiecare an, intre Platoul Serengeti si Masai Mara. Veti avea ocazia sa vedeti ‘The Big 5’ (cei cinci mari) – leul, elefantul, rinocerul, leopardul si bivoliul african. Pregatiti-va si pentru defilarea elegantelor girafe si ale prietenelor lor, zebrele. Aveti sansa sa-l zariti si pe cel mai rapid animal terestru – ghepardul –, sa vedeti hipopotami si crocodili pe malul raului Mara sau hiene, sacali ori porci spinosi.

Cazare doua nopti: Mara Intrepids Club

Pret: de la 330 euro/noapte

Transport cu avionul catre Nairobi.

Alte activitati in Masai Mara:

- plimbari pentru a recunoaste urme de animale (dupa care se pot face mulaje din ipsos ca suvenir de calatorie) sau a descoperi plante medicinale si beneficiile lor

- identificarea diverselor specii de pasari in habitatul lor natural

- spectacole de dans tribal

- safari cu balonul cu aer cald

- cursuri de creat bijuterii si accesorii traditionale din margele si piele

Atentie! Varsta minima pentru copiii care pot participa in acest circuit este de 5 ani.

Aceasta este o propunere de itinerariu, care poate fi modificata in functie de preferintele personale. Contacteaza agentii Daim Tour pentru detalii privind personalizarea vacantei tale!

 

 

 

 

Pentru mai multe detalii si rezervari, suna acum la:
021.230.99.84