021.230.99.84
 
share tweet    e-mail print
Close
 

Porneste din Moscova, vibranta capitala a Rusiei, strabate Muntii Urali, aluneca apoi lin pe langa cel mai mare lac cu apa dulce din lume, va poarta prin stepele Mongoliei si isi incheie ruta aproape de Marea Japoniei, in Vladivostock.

Este inceputul unei fabuloase calatorii in jurul lumii, pentru ca veti parcurge deja, rasfatati la bordul acestui tren de lux, aproape un sfert din ea. 15 zile, 10.600 de km, 2 continente, 8 fusuri orare. Are toate sansele sa devina voiajul visurilor, nu-i asa?

Expresul Golden Eagle

Este ca un hotel mobil, de 5 stele, cu o ambianta intima si dotat cu tot ce ti-ai putea dori pentru a te simti ca acasa. Are 12 vagoane de dormit, iar cusetele Golden Class au baie ensuite, incalzire prin pardoseala, aer conditionat, televizoare LCD si DVD player. Restauramtul are un meniu variat, iar bauturile (apa, cafea sau ceai) sunt servite 24 de ore din 24.

Care este traseul?

Moscova. Veti petrece o noapte in Moscova, iar a doua zi veti face un scurt tur al orasului, care va include: Piata Rosie, Kremlinul, Catedrala Sfantului Vasile si mormantul lui Lenin.

Kazan. Este capitala Republicii Tatarstan, situata pe raul Volga. Veti face un tur al orasului, in care veti vizita vechea cetate, parte din Patrimoniul UNESCO.

Yekaterinburg. Aflat la granita intre Europa si Asia, este al treilea cel mai mare oras al Rusiei si capitala Districtului Federal Urali. Ofera un peisaj cultural foarte cosmopolit si este locul unde au fost executati Romanovii de catre bolsevici, in 1918.

Novosibirsk. O referinta pentru orasul sovietic modern, Novosibirsk are o scena culturala dinamica, iar turul orasului va conduce catre cladirea Operei, o bijuterie arhitecturala, fiind ce mai mare Opera din lume.
Irkutsk. Denumit “Parisul Siberiei” este un oras fascinant de frumos, presarat cu situri isotrice si muzee.

Lacul Baikal. Este perla Siberiei si putine locuri din lume pot surclasa grandoarea lui. Adaposteste peste 10% din rezervele de apa potabila ale lumii si este unu dintre cele mai vechi “muzee vii” ale lumii, pentru ca aici traiesc aproximativ 800 de animale si peste 200 de plante endemice. 

Ulan Ude. Veti face o incursiune in diversitatea etnica si culturala a capitalei Republicii Buriatia si veti participa la o cina traditionala.

Ulan Bator. Construita de-a lungul raului Tuul, capitala Mongoliei este strajuita de munti superbi, considerati sacri. Cel mai inalt varf, Bogdkhan Uul (2260 m), poate fi escaladat numai din iunie pana in septembrie, cu un permis special, ce poate fi obtinut la intrarea in Parcul National Bogdkhan.

Vladivostok. Dupa 10.600 de km parcursi pe aceasta ruta epica, trans-siberianul Vulturul de Aur ajunge in Vladivostok, “suveranul estului”, portul cu deschidere la Marea Japoniei.

Cazare Moscova: Marriott Royal Aurora Hotel

Pret: de la 565 euro/noapte

Pentru detalii si oferta completa, contactati specialistii Daim Tour.

 

 

 

 

Pentru mai multe detalii si rezervari, suna acum la:
021.230.99.84