021.230.99.84
 
newsletter
Domeniul de Vanatoare “Pasarea”
share tweet    e-mail print
Close
 

La doar 25 de kilometri de Bucuresti, se afla Domeniul de Vanatoare “Pasarea”, habitatul unor variate populatii de vanat. Indiferent ca sunteti pasionati de vanatoare sau doriti sa va facem initierea in acest sport, Daim Tour va crea special pentru dumneavostra programul de care aveti nevoie.

Specii de animale pentru vanat

Domeniul de Vanatoare “Pasarea” ofera conditii naturale ideale dezvoltarii populatiilor de vanat, cele mai populare specii fiind: mistreţul (Sus Scrofa), cerbul comun (Cervus Elaphus) şi căpriorul (Capreolus Capreolus). In plus, ochii ageri de vanator vor repera rapid pisici salbatice (Felix Silvestris), sacali (Canis Aureus), viezuri (Meles Meles), jderi de copac (Martes Martes), vulpi (Vulpes Vulpes), fazani (Phasianus Colchicus), precum si alte specii specifice ecosistemelor de silvostepa.

Atractia principala a complexului o constituie populatia de 600 de mistreti. Desi crescuti in captivitate, acestia mostenesc un fond genetic valoros de la parintii lor, capturati din ecosistemele naturale ale Muntilor Carpati. Ca dovada, multi dintre vanatorii care viziteaza domeniul Pasarea au obtinut trofee de vanatoare valoroase, medaliate cu aur, cu lungimea de 26,5 cm si punctaj de 141,7 conform metodologiei de evaluare dupa formula C.I.C. Aceste trofee nu sunt rezultatul unui management intensiv bazat pe hraniri de stimulare a cresterii animalelor, ci sunt rezultatul unei selectii riguroase, pe baza caracteristicilor fenotipice care reflecta fondul genetic valoros si conditiile de habitat ideale.

Managmentul cinegetic al complexului

Managementul cinegetic promovat de Domeniul de Vanatoare “Pasarea” are ca prioritate sa mentina conditiile naturale de care animalele au nevoie pentru a creste, a se inmulti si a se dezvolta armonios. Hranirea suplimentara se face doar cu cereale, leguminoase si plante suculente doar in perioadele in care hrana pe care o ofera habitatul lor natural este insuficienta.

Logistica si conditiile naturale existente ofera posibilitatea practicarii urmatorelor stiluri de vanatoare:

  • la goana, cu caini specializati
  • la panda, din observatoare
  • la dibuit, la picior sau la caruta

Pentru oferta completa, preturi si programe personalizate, contactati specialistii Daim Tour.

 

Pentru mai multe detalii si rezervari, suna acum la:
021.230.99.84