021.230.99.84
 
newsletter
share tweet    e-mail print
Close
 

Iti propunem o intalnire tete-a-tete cu flamenco si vinul de Xeres, urmata de un periplu prin Portugalia, in acordurile mistuitoare de fado, muzica care reinventeaza emotiile.

Ziua 1-2: Sevilla, Spania

Ghizii nostri te intampina in Sevilla, inima culturala a Spaniei si capitala fermecatoarei Andaluzia. Ai la dispozitie jumatate de zi pentru a te odihni inainte de receptia de bun-venit pe care am pregatit-o pe terasa hotelului EME Catedral. A doua zi este dedicata vizitei orasului, care adaposteste unul din cele mai grandioase centre istorice ale Europei: Palatul Alcazar - o minunatie a arhitecturii maure, catedrala La Giralda, a doua cea mai vasta din lumea crestina, Casa de Pilatos, strazile cu parfum de iasomie din Barrio Santa Cruz si arena pentru coride Maestranza, construita in secolul al XVIII-lea. Seara, calatoreste cu trasura spre un restaurant cochet pentru cina si un spectacol magnific de flamenco.

Ziua 3: Sevilla/Jerez de la Frontera/Sevilla

Ti-am pregatit un superb spectacol ecvestru la Scoala regala andaluza de calarie inainte de o vizita in oraselul Jerez de la Frontera, pentru o degustare autentica de vin de Xeres la un bar cu savoare locala. Restul zilei este la dispozitia ta, inainte de intoarcerea in Sevilla.

Ziua 4: Sevilla/Estremoz, Evora/Lisabona (Portugalia)

Pornim spre vest, catre Portugalia, si ne oprim pentru un pranz delicios in orasul-cetate Estremoz. Continuam drumul spre Evora, unul dintre cele mai animate orase portugheze, pentru a vizita superbul Templu al Dianei, construit in secolul al II-lea. Urmeaza Lisabona si o bine meritata seara de odihna in hotelul Olissippo Lapa Palace.

Ziua 5-6: Lisabona/Cascais/Lisabona

Dupa o plimbare prin cartierele vechi si pline de farmec, ti-am pregatit o vizita la Manastirea Jeronimos, aflata in patrimoniul UNESCO, cu o exuberanta arhitecturala care onoreaza triumful navigatiei, caci aici odihneste Vasco da Gama.  Turnul Belem este desigur pe lista de obiective, alaturi de fabulosul muzeu Calouste Gulbenkian. Armeanul Gulbenkian a fost un magnat al petrolului care a donat fundatiei ce-i poarta numele una dintre cele mai rafinate colectii private de arta din lume: poezie babiloniana, lucrari de Rembrandt si vase Lalique. Statiunea Cascais, aflata la doi pasi de capitala, este cel mai potrivit loc pentru plaja, plimbari relaxante si o cina la amurg, in acorduri de fado.

Ziua 7:Transfer la aeroport pentru zborul spre casa.

Cazare:

EME Catedral (Sevilla, Spania): Acest hotel exclusivist ofera una din cele mai spectaculoase privelisti din Sevilla, caci impozanta catedrala La Giralda, scaldata in lumini, se afla la doar cativa metri distanta. Mancarea face fata exigentelor oricarui cunoscator, iar piscina de pe acoperis umple de incantare turistul obosit dupa plimbarile prin centru istoric.

De la 1500 euro/noapte

Olissippo Lapa Palace (Lisabona, Portugalia): Construit in secolul al XIX-lea, acest impresionant hotel de 5 stele se afla in mijlocul unei gradini subtropicale, pe varful unui deal care strajuieste malul raului Tagus.

De la 300 euro/noapte

Aceasta este o propunere de itinerariu, care poate fi modificata în funcţie de preferinţele personale. Contacteaza agentii Daim Tour pentru detalii privind personalizarea vacantei tale!

 

Pentru mai multe detalii si rezervari, suna acum la:
021.230.99.84