021.230.99.84
 
newsletter
share tweet    e-mail print
Close
 

Plaje fine ca matasea, servicii de lux si oportunitati incredibile de diving, gratie carora vei intalni balene cu cocoasa si pisici de mare uriase. Asta te asteapta in insulele arhipeleagului mozambican Quirimbas, scaldate de ape de un turcoaz inefabil.

Zbori de la Bucuresti la Londra si apoi catre Dar es Salaam (Tanzania). Te imbarci apoi intr-o cursa charter catre Insula Ibo, nu inainte de a finaliza formalitatile cu viza pentru Mozambic.

Insula Ibo este o fosta baza coloniala portugheza si centrul cultural al arhipeleagului. Complexul turistic de pe insula este o oaza de liniste, cu gradini splendide, doua piscine cu apa proaspata si o terasa pe acoperis cu vedere la mare, perfecta pentru romanticii incurabili. Camerele sunt decorate intr-o combinatie de stiluri - arab si african, cu mobila de designer si plante exotice. Ai la dispozitie un ghid pentru un tur al cladirilor istorice de pe insula si te poti bucura de un caiac safari printre mangrove, spre un banc de nisip, pentru un mic dejun printre tufe inflorite. Tot aici poti lua lectii de diving.

Urmeaza un zbor scurt si un drum cu vaporul catre resort-ul Londo Lodge. Cele opt apartamente moderne ale complexului sunt cuibarite pe varful unei stanci semete, cu vedere panoramica asupra golfului si a splendidei plaje private. Olanda detine si administreaza aceasta cladire, renumita pentru bucataria excelenta, locul perfect pentru relaxare si diving dupa pofta inimii.

Zbori apoi spre Vamizi, una dintre cele mai nordice insule din arhipeleagul Quirimbas, pentru sapte nopti de desfatare. Cele 12 cabane spatioase din lemn si paie ale insulei sunt decorate cu dusuri din marmura si comunica printr-o retea de punti. Construite la distanta unele de altele, de-a lungul plajei cu nisip fin, ofera intimitate totala atunci când nu doresti sa profiti de ocazia unor scufundari de vis, sa faci snorkeling sau sa pescuiesti direct de pe scarile casei.   

Aceasta este o propunere de itinerariu, care poate fi modificata in functie de preferintele tale. Contacteaza agentii Daim Tour pentru detalii privind personalizarea vacantei tale!

 

 

Pentru mai multe detalii si rezervari, suna acum la:
021.230.99.84