021.230.99.84
 
newsletter
share tweet    e-mail print
Close
 

Degustari de whiskey, nopti in castele bantuite, pranz in inima muntilor imbracati in iarba neagra. O vacanta in Scotia te transpune intr-un basm cu happy end, ticsit cu castele, monstri, printese si lectii de arhitectura.


Orase vizitate:
  • Edinburgh
  • Fort William
  • Crieff
  • Helensburgh

Ziua 1: Aterizarea in Edinburgh. Seara, participam la o degustare privata de whiskey la Asociatia scotiana de whisky. Urmeaza un tur al pivnitelor pline de fantome…

Ziua 2: Vizita la Castelul Edinburgh. Pauza la cafeneaua “Casa Elefantului”, unde J. K. Rowling a inceput sa scrie primul roman din seria Harry Potter. Vizita la Palatul Holyrood, inainte de a admira iahtul regal “Britannia”.

Ziua 3: Traversam zona muntoasa pentru un tur al Castelului Glamis. Popas la distileria de whisky Edradour.

Ziua 4: Vizita la Loch Ness, casa fabulosului monstru care a pus biologii pe jar. Apoi, un tur alcastelului romantic Eilean Donan. Poate si o intalnire cu Lady Claire MacDonald pentru o lectie de gastronomie scotiana.

Ziua 5: Tipul pentru cumparaturi in magazinele cochete din Fort William. In pauza de shopping recomandam o calatorie cu gondola spre versantii spectaculosi ai muntelui Aonach Mor.

Ziua 6: Calatorie cu feribotul la Iona, considerat leaganul crestinatatii in Scotia. Vizita la Biserica Abbey si cimitirul unde se odihnesc vechii regi scotieni.

Ziua 7: Calatorie de-a lungul malurilor Lacului Awe si vizitarea castelului de basm Inverary. Continuarea traseului catre Crieff pentru un tur personal horticultural la Castelul Drummond.

Ziua 8: Calatorie la Helensburgh, pentru un tur privat la Hill House, o capodopera arhitectonica din noua arta scotiana realizata de Charles Rennie MacKintosh. Apoi traversarea catre romanticul Lac Lomond, urmata de o plimbare cu hidroavionul pentru a admira pasarile din superba regiune rurala a Parcului National Trossachs.

Ziua 9: Transfer la aeroport pentru zborul spre casa.

Cazare: Sheraton Grand Hotel & Spa

La doi pasi de CastelulEdinburgh si Teatrul Regal Lyuecm, acest hotel luxos va pune la dispozitie camere cochete si spatioase, un restaurant italian, spa si piscina.

De la 300 de euro/noapte

Aceasta este o propunere de itinerariu, care poate fi modificata in functie de preferintele personale. Contacteaza agentii Daim Tour pentru detalii privind personalizarea vacantei tale!

 

Pentru mai multe detalii si rezervari, suna acum la:
021.230.99.84