021.230.99.84
 
newsletter
share tweet    e-mail print
Close
 

Fa cunostinta cu maiestuoasa gorila de munte din Insula Ngamba si admira cea mai mare populatie de hipopotami din lume. Indrazneste o altfel de vacanta in aceasta tara exotica, unde natura a dat dovada maiestriei sale!

Zilele 1-2: Entebbe, Uganda

Din acest oras minunat, situat pe malul Lacului Victoria, vei calatori spre Insula Ngamba, o rezervatie de 40 de hectare pentru cimpanzeii orfani.

Cazare: Casa de Oaspeti Boma

Zilele 3-5: Padurea Rezervatie Nationala Bwindi

Petreceti sejurul intr-o padure primitiva pe cararile batatorite de gorilele de munte. Dupa o zi de plimbare prin padurea tropicala, relaxeaza-te in tabara cu vegetatie luxurianta, asezat comod, pentru a admira peisajul mirific al parcului.

Cazare: Gorilla Forest Camp

Zilele 6-7: Parcul National Regina Elisabeta

Considerata bijuteria din coroana sistemului de parcuri nationale ugandeze, Parcul Regina Elisabeta este situat langa Lacul Edward si Canalul Kazinga. Aici vei intalni la tot pasul splendide vietati salbatice, cum ar fi hipopotami, leoparzi, elefanti, bivoli africani si una dintre cele mai mari aglomerari de pasari din Africa.

Cazare: Mweya Lodge

Zilele 8-10: Padurea Kibale  & Entebbe

Exploreaza aceasta minunata padure primitiva, casa maimutelor Colobus, a cimpanzeilor si a peste 335 de specii de pasari. La intoarcerea spre Entebbe, calatoreste de-a lungul plantatiilor pitoresti de ceai.

Cazare: Primate Lodge, Padurea Kibale

 

Aceasta este o propunere de itinerariu, care poate fi modificata in functie de preferintele personale. Contacteaza agentii Daim Tour pentru detalii privind personalizarea vacantei tale!

 

 

 

Pentru mai multe detalii si rezervari, suna acum la:
021.230.99.84