021.230.99.84
 
newsletter
share tweet    e-mail print
Close
 

Nimic nu se compara cu dulceata unor zile de vacanta in sud-vestul Frantei, unde podgoriile parguite, campurile de levantica si fortaretele invincibile creaza o atmosfera de poveste.


Orase vizitate:
  • Bordeaux
  • Brevac
  • Les Eyzies
  • Toulouse

Zilele 1-3: Bine ai venit la Bordeaux! Pregateste-te pentru trei zile de calatorii prin regiunile viticole St. Emilion si Medoc! Hoinareala incepe pe strazile medievale care se intalnesc in fata celei mai mari biserici subterane din Franta, Eglise Monolithe. Urmeaza vizita la podgoriile Chateau Petrus si Cheval Blanc, apoi popasuri aromate la cateva vinarii prestigioase din regiunea Medoc.

Ziua 4: Descopera Brevac, un oras vesel cu case vechi construite pe jumatate din lemn, in superba regiune Dordogne. Infrupta-te din branzeturi si incearca sa rezisti tentatiei painicilor de casa, ale carei arome plutesc pe stradutele de dimineata pana seara.

Ziua 5: In pitoreasca Vale Vezere poti admira cateva picturi preistorice pe pereti, la centrul expozitional Lascaux II si fortul primitiv La Roque Saint Christophe. Femecator este si oraselul Les Eyzies, unde localnicii te vor imbia cu feluri alese de vinuri si mancaruri.

Ziua 6: Vizita la castelul Chateau des Milandes si satucul istoric La Roque-Gageac. Plimbare la pas prin oraselul Sarlat la Caneda.

Ziua 7: In trecere pe langa cladirile din caramizi rosii, decojite de vreme, in Toulouse, supranumit “La Ville Rose”, mergand catre Carcassonne, cea mai mare citadela fortificata a Europei, vei uita de ritmul nebun al vietii moderne.

Ziua 8: Vizita la catedrala St-Nazaire, cu superbele sale vitralii, si la castelul Comtal, datand din secolul al 12-lea, ultimul bastion launtric al orasului. Pranz delicios la unul din micile restaurante cochete.

Cazare: Seeko'o

Hotelul, o mostra de arhitectura moderna spectaculoasa, se afla in inima orasului Bordeaux. Camerele sunt spatioase, decorate minimalist, iar oaspetii au la dispozitie sauna si hamman.

De la 180 euro/noapte

Aceasta este o propunere de itinerariu, care poate fi modificata in functie de preferintele tale. Contacteaza agentii Daim Tour pentru detalii privind personalizarea vacantei tale!

 

 

Cazare: Seeko'o
Pentru mai multe detalii si rezervari, suna acum la:
021.230.99.84