021.230.99.84
 
newsletter
share tweet    e-mail print
Close
 

Te invitam in Australia, sa cunosti biodiversitatea spectaculoasa a recifului Ningaloo, faimos pentru superbele exemplare de rechini-balena. Porneste in cautarea delfinilor, a testoaselor de apa si a pestilor tropicali.

Ziua 1:Aterizarea in Perth. Vizitarea principalelor puncte de atractie ale orasului, inclusiv King’s Park (Parcul Regelui) si Portul Fremantle, cu istoricele sale cladiri renovate. Întoarcerea in centrul orasului la bordul unui vas de croaziera pe raul Swan.

Ziua 2:Zbor catre Golful Exmouth, apoi imbarcarea intr-o cursa charter pentru a admira de deasupra privelistile spectaculoase cu zonele deluroase ale  Parcului National Cape Range. Cocktail la amurg in zona ecologica de campare Sal Salis.

Ziua 3: Transfer la bordul ambarcatiunii Tantabidi, cu destinatiaParcul National Range Cape si urcarea in “Keshi Mer”. Un avion privat de urmarire este trimis sa caute rechini-balena in perimetrul recifului Ningaloo. Odata identificati, vei putea inota alaturi de ei. Diving in mijlocul unor splendide gradini de corali, pentru a face cunostinte cu simpaticele testoase acvatice, pestisori fosforescenti, delfini si caluti de mare.

Zilele 4-5: Calatorie spre Golful de Corali, poarta sudica a recifului Ningaloo, pentru o noua aventura subacvatica. Expeditia se incheie cu o plimbare pe bicicleta de-a lungul coastei, scaldata in razele superb colorate ale amurgului.

Ziua 6:Ne intoarcem in Perth, pentru o zi de shopping si plimbari. Suveniruri din belsug, alaturi de haine de designer, accesorii si obiecte home&deco din toate colturile lumii.

Ziua 7: Transfer la aeroport si imbarcarea in avionul spre casa.

Cazare: Richardson Hotel & Spa 

Richardson este un boutique hotel de 5 stele situat la doar 400 de metri de faimosul King’s Park si Gradina Botanica. Hotelul include un spa luxos, extrem de apreciat la nivel mondial.

De la 350 euro/noapte

Aceasta este o propunere de itinerariu, care poate fi modificata in functie de preferintele tale. Contacteaza agentii Daim Tour pentru detalii privind personalizarea vacantei tale!

 

 

Pentru mai multe detalii si rezervari, suna acum la:
021.230.99.84