021.230.99.84
News
 
Westin Hotels isi face debutul in America de Sud
share tweet    e-mail print
Close

Primului hotel Westin din America de Sud s-a deschis in Peru. Amplasat in inima centrului comercial si financiar din Lima, San Isidro, The Westin Lima Hotel & Convention Center are 301 camere si cele mai ample facilitati pentru conferinte si intâlniri din Peru.

„Suntem incântati sa ne facem debutul in America de Sud, unde ne asteptam sa extindem agresiv brandul Westin in urmatorii zece ani”, a spus Brian Povinelli, lider al brandului global in cadrul Westin Hotels & Resorts. „The Westin Lima Hotel & Convention Center este reprezentativ pentru brandul Westin. Pozitionarea noastra distincta este apreciata de calatori de peste tot din lume si suntem incântati ca putem aduce experienta Westin unei noi piete”.

Debutul Westin in Peru vine la scurt timp dupa ce brandul a patruns pe piata din Costa Rica, cu deschiderea primei statiuni all-inclusive – The Westin Resort & Spa, Playa Conchal. Westin isi va face debutul si in Panama, urmând sa deschida in curând The Playa Bonita si The Westin Panama, si isi va consolida prezenta in Mexic, urmând sa inaugureze The Westin Guadalajara in septembrie anul acesta.

 
Rome Cavalieri ofera oaspetilor evenimente sportive
Vacanta in jurul…Lunii
 
multimedia
Top 5 plaje de vis in 2011
 
newsletter