021.230.99.84
Team building-uri si programe motivationale
Dati-ne pe mana oamenii care sunt direct responsabili de succesul companiei! Lasati gustul pentru aventura sa va dea aripi si spiritul ludic sa va stimuleze creativitatea si activitatile in echipa! Daim Tour ofera team building-uri si programe motivationale variate, special croite pentru fiecare com

E nevoie de un team building! De ce? Pentru ca orice echipa puternica este formata din oameni care se cunosc cat mai bine, care ofera incredere unul in munca celuilalt, pentru ca, pana la urma, avantajul competitiv al oricarei companii este lucrul in echipa. Team building-urile conceptualizate, create de specialistii Daim Tour, care vor avea grija de toate detaliile si de optimizarea costurilor, isi propun sa formeze, sa mentina si sa consolideze echipe puternice.

Motivati-va angajatii!
Echipa noastra de profesionisti va recomanda cele mai potrivite destinatii, proiectand un program adaptat nevoilor si dorintelor dvs. Daim Tour va ofera:

Pachete pentru angajati de top: Daca aveti un angajat foarte performant, care merita o recompensa, o calatorie de lux va fi o experienta pe care nu o va uita niciodata si care ii va stimula loialitatea fata de companie.

Pachete pentru clienti de top: Un client trimis la Campionatul Mondial de Fotbal, campionatul de tenis de la Roland Garros sau cursa de Formula 1 de la Monte Carlo ori Kuala Lumpur se intorce cu amintiri extraordinare. Aceasta asociere pozitiva si dovada interesului pentru satisfactia si fericirea clientului se vor rasfrange cu certitudine in colaborarile viitoare.

Daim Tour ofera solutii complete pentru team building-uri si programe motivationale:

  • servicii de cazare 
  • transport
  • activitati speciale
  • surprize si cadouri
  • albume foto si filmari

Top 5 cele mai de succes concepte de team-buildinguri:

1. “Stapanul lumii” – de impact, distractiv, spirit de competitie

Angajatii vor fi impartiti in echipe si vor juca Monopoly si multe alte jocuri provocatoare si creative in Tara Uriasilor! Pentru ca institutiile statului (banca, inchisoarea sau judecatoria) vor fi in marime naturala, iar pentru noroc vor sulfa in zaruri imense!
Nr. de participanti: 16-200 +/indoor si outdoor/o zi sau jumatate de zi

2. “Pe taramul vinurilor” – educativ, distractiv, relaxant

Dulce, demidulce, demisec sau sec? Alb, rosu sau rose? Ce vinuri alegem, cu ce mancaruri le combinam, care sunt secretele gusturilor si ale celor mai faimoase vinuri de colectie vom afla de la experti si degustatori de renume. Echipele vor degusta vinuri, vor incerca sa le recunoasca si isi vor imbogati cunostintele in domeniu.
Nr de participanti: 4-200 +/indoor/seara/45 min.-90 min.

3. “Excursie de zile mari” – lucru in echipa, spirit de competitie, distractie in natura

Va asteapta cele mai mari provocari, un drum presarat cu indicii, personaje de poveste care va dau o mana de ajutor - totul pentru a scapa din labirintul in care sunteti captivi sau a rezolva misterul unei disparitii! Ideile sunt multe si ingenioase, adaptate zonei geografice alese: padure, deal, munte, mare, jungla exotica etc.
Nr. de participanti: 5-130+/outdoor/o zi, o jumate de zi, 1-4 ore

4. “Ce gatim azi?” – dibacie, lucru in echipa, creativitate

Participantii sunt impartiti in echipe de bucatari, iar miza este sa creeze adevarate capodopere culinare, sub atenta indrumare a unui expert bucatar, avand la dispozitie ingrediente… misterioase. Vom vedea in final cate stele Michelin va primi fiecare echipa.
Nr. de participanti: 6-120/indoor/o zi sau o jumatate de zi

5. “Afacerea Mona Lisa” – foarte provocator, stimulativ, lucru in echipa, spirit de competitie

Cine a furat faimoasa pictura a lui Leonardo da Vinci? O retea incurcata de indicii si personaje misterioase, plicuri cu mesaje amagitoare – toate trebuie rezolvate pentru a prinde hotul inainte de fi prea tarziu! Ce echipa va castiga cursa contra cronometru si va rezolva misterul?
Nr. de participanti: 5-50/indoor sau outdoor/o zi sau o jumatate de zi

Pentru detalii si oferta completa contactati specialistii Daim Tour. Putem explora impreuna cele mai potrivite concepte de team building-uri si pachete motivationale.

Home| Site Map| Utile| Termeni si Conditii| Formulare Contracte| Contact