021.230.99.84
Obtine silueta perfecta in Miami
Din 1975, peste 100.000 de oameni au beneficiat de serviciile unice oferite de Pritikin Longevity Center & Spa din Miami. Nici un alt program de dieta si exercitii nu a primit mai multe laude din partea comunitatii oamenilor de stiinta.

Daim Tour este alaturi de tine daca esti tentat sa urmezi programul Pritikin in cadrul noului centru amplasat in fabuloasa Doral Golf Resort & Spa, o statiune Marriott din Miami.

Simplu si totusi cu beneficii remarcabile, Programul Pritikin consta in urmatoarele:

 • Un plan de nutritie bazat pe alimente naturale, integrale precum fructele, legumele, cerealele integrale, fructele de mare si o cantitate limitata de carne slaba;
 • Exercitii fizice zilnice
 • Educatie a stilului de viata care se axeaza pe lucruri practice, de zi-cu-zi, cum ar fi citirea ingredientelor de pe ambalajele produselor sau gatitul sanatos si gustos, dar si capacitatea de a invinge stresul si a avea o atitudine emotionala optimista.

La Centrul Pritikin, oaspetii beneficiaza si de evaluari  medicale detaliate din partea unor medici autorizati. Printre aceste evaluari se numara testul de stress pe banda de alergat, teste de chimia sângelui pentru a masura colesterolul si alti biomarkeri importanti, dar si consultatii individuale cu privire la sanatatea personala si obiectivele curei de slabire.

Rezultate obtinute de cei care au urmat Programul Pritikin:

 • O scadere medie in greutate cu aproape 5 kilograme in primele trei saptamâni, procesul continua dupa aceea, 85% dintre pacienti au reusit sa respecte cele mai multe recomandari din dieta timp de cinci ani. (Arhivele de Medicina Interna)
 • Nivelurile de colesterol si trigliceride au scazut cu 23% si respectiv, 33%. (Jurnalul de Medicina New England; Arhivele de Medicina Interna)
 • Eficienta sporita a terapiei cu medicamente statine. (Jurnalul American de Cardiologie)
 • 74% dintre diabeticii care urmeaza tratament oral si 44% din cei insulino-dependenti au renuntat la medicamente. (Tratarea Diabetului; Jurnalul de Fiziologie Aplicata)
 • 60% dintre hipertensivi au ajuns la o presiune arteriala normala si au renuntat la medicamente.
 • Proteina C-reactiva, indicator al inflamatiilor, a scazut cu 45% iar nivelul de insulina, cu 46%. (Metabolism)
 • 80% din cei care au ales sa apeleze la serviciile Pritikin in loc sa se supuna unei operatii de bypass cornoarian nu au mai avut nevoie de interventie, nici cinci ani mai târziu. (Jurnalul Reabilitarii Cardiace)
 •  In decursul a doua saptamâni, 100% din copiii supraponderali au slabit semnificativ, reducându-se astfel riscul de a dezvolta boli de inima, inclusiv sindromul metabolic. (Ateroscleroza)
 • Adoptarea Programului Pritikin a intârziat dezvoltarea si multiplicarea celulelor de cancer mamar si de prostata, facând celulele tumorale sa se auto-distruga. (Nutritie & Cancer; Prostata; Jurnalul Institutului National Oncologic)

Noul Centru Pritikin

Noul sediu Pritikin este o cladire de patru etaje, cu un atrium de acces cu acoperis de sticla, marmura Carrera, pereti Keystone Coral si alte finisaje uimitoare. Complexul include piscine cu apa sarata, atât in aer liber cât si in interior, un centru fitness imens cu echipament de ultima generatie, centre de meditatie si yoga si piste de alergat in aer liber si in interior.

Printre alte dotari se numara un nou spa echipat modern, cu bai termale, saune finlandeze, solarii in aer liber, sezlonguri incalzite termal, apartamente spa de lux si doua excelente restaurante Pritikin. 

In jurul complexului, printre gradinile vaste, se afla mai multe terenuri de tenis, piscine si cinci terenuri de golf de campionat, inclusiv celebrul Blue Monster, care gazduieste Turneul PGA de golf de peste 45 de ani.

Printre serviciile oferite in cadrul noului complex Pritikin se numara:

Centru fitness ultramodern

Un centru imens de fitness, echipat complet pentru exercitiile tipice Pritikin: cardio, de forta, si cele pentru muschii trunchiului, dar oferind, la alegere, si cursuri de Pilates, salsa, box cardio si spinning

Centre de yoga si meditatie in interior si in aer liber,  intr-o oaza de gradini, statui si fântâni

Piste de alergat in interior / in aer liber

Piscina cu apa sarata, in interior

Piscina in aer liber, flancata de plante tropicale

Placeri culinare pentru cunoscatori

Doua restaurante exceptionale, conduse de multi-premiatii maestri culinari ai Pritikin, oferind mâncaruri sanatoase, pentru gurmanzi.

Atentie medicala / educatie de exceptie

O ampla scoala de gatit unde maestrii bucatari Pritikin isi impartasesc secretele, pas cu pas, pentru a recrea delicioasele retete din meniul celor doua restaurante

O frumoasa aula scaldata in lumina soarelui, pentru predarea metodelor Pritikin, plus inca patru sali de curs / seminar

Centru medical / sali de conferinta pentru consultatii oferite de medicii, nutritionistii, fiziologii, psihologii si maestrii bucatari ai Pritikin

Spa de lux

32 de camere de tratament exceptionale, inclusiv apartamente spa de lux

O bogata paleta de servicii si utilitati de aquaterapie, precum camere cu aburi si aromaterapie, dusuri, jacuzzi, terapie cu jet de apa rece sau calda, saune finlandeze cu abur cu aroma relaxanta de lemn parfumat, si invigorante scufundari in apa rece

Nise speciale incalzite pentru regenerarea muschilor

Solarii in aer liber

Peste 100 din cele mai noi si performante tratamente pentru corp si spa, inclusiv masaj Reiki si Thai pentru vindecarea intregului corp, tratamente ayurvedice, terapie linistitoare prin somn, un salon de servicii complete si cele mai noi tratamente disponibile pentru intinerirea pielii si a tenului, precum Microdermabraziunea Ultrasonica sau LED

Cazare la hotel pentru diferite bugete

In ce priveste cazarea la hotel, aveti mai multe variante la dispozitie, in functie de buget. Oaspetii Pritikin pot sa aleaga o camera standard Marriott intr-una dintre cele doua cabine Pritikin sau pot opta pentru camerele spa de lux, mai scumpe. Atunci când planificati urmatoarea vacanta cu familia, rezervati mai multe camere. La Doral, se gaseste distractie pentru toata lumea.

Cazare hoteliera de top la Doral – 48 de apartamente spa de lux, toate de peste 300 de metri patrati. Printre beneficiile acestora, trebuie sa mentionam balcoanele care au vedere la terenurile de golf si gradini, fotoliile ample imbracate in piele, mesele de bucatarie de marmura, televizoarele cu ecranul plat, usile frantuzesti, mese mari pentru cina, acces la Internet de mare viteza, bai separate pentru barbati si femei, si bai jacuzzi.

Daca doriti sa va alaturati programului Pritikin la Longevity Center & Spa din Doral, specialistii Daim Tour se vor ocupa de toate detaliile.

 

 

 

                              

Home| Site Map| Utile| Termeni si Conditii| Formulare Contracte| Contact